Rara, wie ben ik?

Laten we anders eerst het over jou hebben.
Wat wil jij de wereld vertellen? Jouw ideeën vormen de bron van het verhaal dat je wil overbrengen. Maar met een paar losse ideeën ben je er nog niet. Teksten heb je nodig. Ijzersterke.

Waar haal je die vandaan?
Bij mij (verrassing!).

Wat mag je van me verwachten?
Dat ik in je brein duik tijdens een dynamische contentsessie en op de proppen kom met een tone of voice en een contentstrategie waar je op kunt bouwen. 

En dan?
Dan produceer ik het geschreven woord voor je. In de vorm van een brand manifesto, een reeks blogposts of webteksten met lef. In het Nederlands of het Engels. Wat jij wil, vriend(in).

Met wie werk ik?
Met mensen die niet zitten te wachten op onleesbare lappen tekst vol jargon, holle termen en ander verbaal gespuis.
Met jou dus.

Creatieve ondernemers, mediaplatforms, reclame- en marketingbureaus weten me meestal wel te vinden. Aan namedropping doe ik alleen in mijn portfolio. En bij diensten


Amber Mitchell omschrijft zichzelf als copywriter, copydokter en professioneel vertaler Engels-Nederlands met een mastertitel in de vertaalwetenschap (oftewel: language ninja). Ze woont en werkt in Amsterdam, doet aan kopjes koffie drinken maar koestert in haar vrije tijd een voorliefde voor smerige energiedrankjes. Weet ze dat dat heel ongezond is? Ja, dat weet ze.