Rara, wie ben ik?

Over Amber Mitchell Copywriter

 

 

 

 

 

 


Amber Mitchell, copywriter

Overtuigende teksten in het Nederlands en/of Engels nodig? Kom maar door. Ik schakel moeiteloos van de ene naar de andere taal. Handig als je zelf geen native English speaker bent, maar bijvoorbeeld wel je website in het Engels wil hebben.

Maar laten we het nu even over jou hebben.
Wat wil jij de wereld vertellen? Jouw ideeën vormen de bron van het verhaal dat je wil overbrengen. Maar met een paar losse ideeën ben je er nog niet. Teksten heb je nodig. Ijzersterke.

Waar haal je die vandaan?
Bij mij (verrassing!).

Wat mag je van me verwachten?
Dat ik in je brein duik tijdens een dynamische strategiesessie en op de proppen kom met een tone of voice en een contentstrategie waar je op kunt bouwen. 

En dan?
Dan produceer ik het geschreven woord voor je. In de vorm van een brand manifesto, voice-overtekst, een reeks interviews, blogartikelen en natuurlijk: webteksten met lef. In het Nederlands of het Engels. Wat jij wil, vriend(in).

Met wie werk ik?
Met mensen die niet zitten te wachten op onleesbare lappen tekst vol jargon, holle termen en ander verbaal gespuis.
Met jou dus.

Creatieve ondernemers, mediaplatforms, reclame- en marketingbureaus weten me meestal wel te vinden. Aan namedropping doe ik alleen in mijn portfolio. En bij diensten. En op mijn persoonlijke profielpagina op Woordkunstenaars.nl. Maar verder niet, beloofd.