WAT VALT ER HIER TE HALEN?

amber mitchell copywriting diensten

Steengoeie copy
Op maat geschreven door een verbale scherpschutter met een feilloos gevoel voor tone of voice. 
Dat verdien je. Want jouw onderneming heeft een heel eigen persoonlijkheid. Eentje die sprankelt. Het liefst wil je dat mensen daar meteen verliefd op worden. Dankzij de fenomenale teksten op je website, bijvoorbeeld. Een brand manifesto waar mensen stil van worden. Of blogposts waar ze niet over kunnen ophouden.

BRANDED & SOCIAL CONTENT
Artikelen. Advertorials. Blogposts. Business cases. Nieuwsbrieven. SlideShares. Rake content met een scheutje humor en extra veel liefde voor je doelgroep. Daar heb ik RitualsTempo-TeamAnderzorg en andere merken al blij mee kunnen maken.

BRAND MANIFESTO
Je staat ergens voor. Dat wil je uitdragen, maar niet op een saaie manier. Saai is ook maar zo… Saai. Kan ook anders. Hoe? Ik interview je een uur of twee en daar komt iets uitrollen dat allesbehalve saai is. Iets als de tekst in deze video van Nachtlab Agency, bijvoorbeeld.

WEBTEKSTEN
Jouw bedrijf loopt prima en die domeinnaam heb je ook al tijden, maar de website zelf? Die hangt er nog steeds akelig kaal bij. Je komt niet verder dan wat onafgemaakte stukjes tekst die op de digitale plank liggen te verstoffen. Of ze prijken al maanden op je website, maar sluiten niet helemaal (meer) aan bij wat je wil overbrengen. Bovendien wordt het hoog tijd om een aantal business cases en blog posts te publiceren. Puur genieten, die stress…

Weet je wat daar goed tegen helpt?

Een strategische contentsessie.
Met een ervaren copywriter die je brand identity onder de loep legt, een contentstructuur opzet én een brand voice uitwerkt die de sprankelende persoonlijkheid van jouw merk weet te vangen. Iemand die vervolgens ook spiksplinternieuwe online copy voor je schrijft. 

In het Nederlands en in het Engels, alsjeblieft.
Je hebt zelf namelijk wel wat beters te doen. Met die bitter balls op je menukaart begeef je je bovendien al gauw on glad ice. Die klus laat je liever over aan een copywriter slash vertaler die de teksten in zowel perfect Nederlands als perfect Engels aanlevert. Komt dat even goed uit. Bij CrossFit Ede – Vallei ging dat bijvoorbeeld ook hartstikke lekker. 

Er moet eigenlijk ook nog een socialmediastrategie komen.
Regel ik voor je.

Liever eerst een halfuurtje sparren? Je kunt me ook inzetten als consultant. Boek een supersnelle minisessie om te ontdekken hoe we jouw website naar een hoger niveau kunnen tillen.